Om oss

Vi är en sajt som fokuserar på allt som har med äventyrsresor i Norden att göra. Vi fokuserar främst på att ge information om olika resebyråer och andra företag som erbjuder turer och upptäcktsresor uppe i norr. Det finns otroligt mycket att upptäcka och uppleva, framförallt när det kommer till naturupplevelser. Vårt mål är att du ska upptäcka en massa nya och spännande resmål och samtidigt få nödvändig information som är bra att ha med på resan.

De bästa tipsen

När du ska iväg på en äventyrsresa är det bra att vara så väl förberedd som möjligt. Det handlar om allt från hur du ska söka hjälp av tandläkare till annan reseinformation. Är du nybörjare på äventyrsresor eller reser under lågsäsong behöver du kanske förbereda dig lite annorlunda än om du är en van äventyrare. Vi ger dig även tips på allt från vad du ska packa till hur du ska ta dig till de olika resmålen.

Olika destinationer

Vi kommer berätta om flera olika destinationer som är intressanta att besöka i Norden. Vi tycker själva att Norden får alldeles för lite uppmärksamhet när man pratar om resor. Det vill vi ändra på med denna sajt. Du behöver dessutom inte åka långt för att kunna uppleva fantastiska äventyr och natur. Du kommer kunna läsa om allt från Island till Norge och allt därtill. Även Sverige har flera speciella destinationer som du kanske inte tänkt på tidigare. Vi hoppas öppna upp dina ögon till nya äventyr som blir till oförglömliga minnen. Det finns alltid något nytt och spännande att upptäcka i Norden.