Startsida

Hej och välkommen till Nordicadventours.com. Här kommer du kunna läsa allt om olika resebyråer och resegrupper som anordnar olika äventyrsaktiviteter i Norden. Vi kommer ta upp både aktiviteter under lågsäsong och högsäsong. Norden har många fantastiska miljöer att upptäcka, speciellt i de norra delarna av länderna. Lofoten i Norge är ett exempel på en fantastisk plats där du kan delta i äventyr du aldrig glömmer. Så vill du ha en annorlunda resa som inte är så långt  hemifrån så ska du definitivt satsa på något sådant. Det finns resor som är anpassade för dig som nybörjare och dig som van äventyrare.

Vad kan du läsa om här på sajten?

Vi som driver denna sajt kommer skriva om olika resmål som turer som du absolut inte får missa. Vi kommer även berätta mer om de olika tjänster de erbjuder så du vet vad du kan förvänta dig på resan. Vissa erbjuder paketresor där allt ingår, andra ger dig möjligheten att pussla ihop din egen resa. Det beror helt på vad som passar dig och ditt sällskap.

Reseinformation och tips

Förutom resedestinationen och äventyrsaktiviteter kommer du även hitta andra värdefulla tips som hjälper dig på vägen. Vad gör du till exempel om du skulle behöva uppsöka en tandläkare? Finns det akutvård om du befinner dig långt ute till skogs eller liknande? Det är saker som man normalt inte tänker på men som är viktigt att vara införstådd med.