Extrema äventyrsaktiviteter du bör testa på

Är du en sådan som älskar adrenalinfyllda aktiviteter som är något utöver det vanliga? I så fall finns det många härliga äventyrsaktiviteter du kan testa på här i Norden. Det mest klassiska är kanske bungyjump där du kastar dig rakt ut från en hög klippa eller liknande. Självfallet är du fastsurrad och säkerheten är på max. Det är verkligen en speciell känsla att övertala sig själv att göra något som går emot allt man vet och vill. När du väl har kastat dig ut brukar den känslan överträffa alla förväntningar. Men det finns även mycket annat som du kan prova på om du vill vara med om ett riktigt härligt äventyr.

Bergsklättring

Vill du ta dig upp för höga berg samtidigt som du njuter av fantastisk natur och verkligen får utmana dig själv? Då kan du testa på bergsklättring av olika slag. I Sverige kan du till exempel bergsklättra i närheten av Höga Kusten som är ett fantastiskt naturområde. Om du inte är en van klättrare är det smart att öva på klätterväggar innan du och ditt resesällskap begär er av. Det finns flera berg att välja bland och du är garanterad ett adrenalinpåslag du sent kommer glömma.

Takvandring

Takvandring är kanske inte det första man tänker på när man hör ordet extremaktiviteter men det kan faktiskt innebära ett riktigt adrenalinpåslag. I Gamla Stan i Stockholm kan du takvandra mellan husen och uppleva de fantastiska vyerna över den svenska huvudstaden. Det är alltså ingenting och rekommendera för den som är höjdrädd. Allt görs normalt med en guide så du kan känna dig helt trygg